miercuri, 7 iulie 2010

TEMPORARY OUT OF ORDER

Autorizaţia de funcţionare a acestei unităţi de alimentaţie publică a fost retrasă temporar pînă la îndeplinirea condiţiilor de funcţionare

5 comentarii:

  1. am intrat pe acest blog pentru ca m-am indragostit. de pe alt blog. am vazut niste poze si o descriere superba. nu dau linku' sa nu se prinda si altele!
    si am citit intr-o respriatie (cu miros de ceai verde, fara pic de alcool, sa ma scuze domnii), acest blog.
    te rog, nu te inchide!

    RăspundețiȘtergere
  2. draga, incepe sa se aglomereze cu femei pe aici. si eu am intrat in blog, intamplator, dintr-un alt blog. intr-adevar, ok baiatu', dar mai mult as vrea sa il cunosc pe fotograf. banuiesc ca tot el i-a pocit mutra patronului acestui local in fotografia care troneaza in capul acestei pagini.
    patroane, nu renunta la scris. deja te implora doua pi..de. banuiesc ca de asta ai si postat mesajul de mai sus. ce-i cu tine? iti place sa stea femeile atarnate de gratiile localului? am impresia ca da. in fine, ar fi pacat sa lipsesti lumea de tampeniile pe care le scrii. pe partea video si audio esti dezastruos, dar vad ca postacii anteriori au fost foarte toleranti. pesemne le dai mult de baut moca. daca imi dai si mie de baut moca, o sa fiu mai indulgenta cu gusturile tale muzicale indoielnice. si poate o sa trec cu vederea si ca ai dat un link la ciutacu. ciutacu!!!?? ciutacu???!!! goood.
    o tai ca m-am enervat cand mi-am amintit de ciutacu. din feiricire i-a pocit mutra un prieten de-al meu cand ciutacu avea 12 ani si de abia invata sa schieze. si prietenul meu avea 9. mereu ma simt mai bine cand ma gandesc la asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ce bre, ierau gândaci? Nu mai îndeplineau foncțiile? De caterinci?
    A zburat muzul cu ursul?
    Lască vine. Mâine.
    Hai pa. :))))))
    Se ne-auzim, citim cu bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eolieonoro, iejti profund subversivă, dar iejti iertată, căci te înţeleg profund. Ai perfectă dreptate, şi io am văzut pozele şi poiezioara despre starea mea şi m-am îndrăgostit de mine.

    Rahano, se vede că lucrezi la presă: iejti profund eronată, dar îţi şade bine aşa cum iejti. La rîndul meu te rog să nu te închizi (în tine) şi să laşi tot răul să iasă afară. Dacă ajungi vineri la mine în bătătură îţi dau moca ce vrei că doar nu o să te las cu mîna goală. Cu gura goală. Aşe, în ceea ce-l priveşte lingul, să ştii că era către un videoclip în primul rînd, rapandulă portocalie ce eşti! Ai reţinut, da? Oricînd după ora 17.00 fix ocloc, să nu întîrzii!

    Ogăriţo ţie îţi dau dreptate: erau gîndaci pe creer şi nu vreau să oripilez clenţii. O să revin pe blog cu scrieri inteligente şi pline de savoare, imediat ce trece criza.

    Vă mulţumesc de vizită, mă duc să dau cu nişte praf de antinevralgic pe ficat, că şi-o cere...

    RăspundețiȘtergere
  5. :))))))))))))))))))))))))
    multe tute tovarase pe lumea asta.

    RăspundețiȘtergere