vineri, 9 iulie 2010

Uşcheala din meandrele concretului


Mare mi-e scîrba, fraţilor! Nu vreau să mai văd nici un Jurnal de Ştiri! Nu vreau să mai citesc nici un ziar, nici un blog al vreunui emfazat cronic care să-mi explice cît de movă-i situaţia şi cît e de mare e rahatul. Nu vreau să mai aud acronime precum TVA , CAS, CSAT, AFP sau FMI. Nu vreau să mai aud cuvinte la modă precum: romania, boc, preşedinte,  guvern, sistem, partid, minister, criză, sinistrat, bugetar, pensionar.  
Ia mai scutiţi-mă de lumea în care trăiţi! Eu am intrat în grevă informaţională  Nu mă interesează adevărul, pricipit? Îmi bag pula în adevăr şi în toată realitatea televizată! Cu graţie şi indiferenţă mi-o bag.

Mai bine spuneţi voi dacă aţi văzut filmul Hair? Sau Jesus Christ Superstar?
Sănătate la neamuri şi weekend plăcut: 


”Try not to get worried, try not to turn on to
Problems that upset you, oh.
Don't you know
Everything's alright, yes, everything's fine.
And we want you to sleep well tonight.
Let the world turn without you tonight.
If we try, we'll get by, so forget all about us tonight
...
Close your eyes, close your eyes, and relax”

4 comentarii:

  1. moarte televizorului, ziarului si altor medii de informare! care mai este ele! ca acusi picasi si eu tomai de la nentu vanghelie din batatura! care este ea...a ups nu mai vroiai sa auzi de destia..mama lor

    ma inclin

    RăspundețiȘtergere
  2. magiciene Hudini, nu snt de acord cu tine. Lasă-le, dragă, să trăiască. să facă unii bani pe spatele altor fraieri. că doar ăsta e sufletul comerţului, nu? Ceilalţi pot închide teveul şi folosi eficient ziarul pt cojile de cartofi via coş de gunoi.
    Eu când am spus că nu vreau teveu au fost ochi care s-au mirat de ignoranţa mea. Am pierdut războiul, acum am teveu, dar şi scurtele mele momente de victorie când îmi aloc onoarea de-al închide. :)))

    filmul cu hippie-Jesus a fost minunat, iar melodia şi mai şi. pt care îţi mulţumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragilor, nu doresc nimănui pieirea. Dar ceva, acel ceva bolnav care se regăseşte imaginea televizată şi cuvîntul scris m-a împins către grevă. O grevă japoneză. Un boicot. Unii sunt plătiţi să analizeze ”contextul social şi politic actual”. Eu ce cîştig dacă îmi pierd timpul văzînd, înţelegînd şi căinînd jurul nostru cel toxic? Nimic. Dimpotrivă, consum energie şi îmi tulbur inutil karma!
    So.... let it be!

    RăspundețiȘtergere
  4. e lumea in care traim.
    a mai vrut una sa faca greva..si ia reusit de minune.a scapat de toate.
    io zic ca ter sa ne descurcam si sa traim cu ce avem.de la net, pina la tv si ziare.media..e media.cu bune si rele.fara..ne intoarcem intr-o epoca unde lipsa ei a creeat dictaturi serioase.

    RăspundețiȘtergere