duminică, 19 decembrie 2010

L-am omorît pe porcu de unugur (delayed)!!!

Băjeţi şi chizdoaselor!
Mă întorsesem pe blog să vă spui fapta mea de haiducie succesul meu în vitejie, cum că s-a petrecut asasinatul meu prinţipial ecologic şi neurologic, dar m-am împiedicat în coaie. Pentru că au început ”Meteo” la ProTv (marcă înregistrată). Azi, nouăşpe decembrie, anul de graţie 10 dupe doo mii, prezentatoarea de la meteo era nepotrivit de sexy (=dezbrăcată).  Io zic ceea ce cred: trebuiau să îi pună pe emisiune o bulină roşie cu opşpce plus. CENEA-ul se aude? Revin, dar nu mă aşteptaţi prea curînd. 
PS: Voi mai ţineţi minte Nikka Costa - I believe in love?? Era pe vinil cînd eu eram mic. 
Revin, bine?

Un comentariu:

  1. Cancelled! Nu mai revin, că mi-a trecut entuziazmu. Pe scurt, cu logică aşa a fost: am tăiat porcul. Nici unul dintre coparticipanţi nu voia să îl cuţitărească pe purceluş la gît. Apoi l-am întrebat pe fostul proprietar dacă porcul are trechineloză, mi-a spus că nu se poate, că e porc de ungur, că e curat. Cînd am auzit că e porc de ungur am cerut cuţitul. Să bagi la ghit? m-a interogat fostul proprietar? Nu, să tai la coaie! i-am spus... el nu ştia ce să creadă. Mi-a spus că îi scroafă, că nu are coadă atunci am lăsat cuţitul şi i-am rugat să o ţină bine de picioare că vreau să o violez. Băusem cîteva ţuici fierte în ger, recunosc. A fo fain. Pe feisbuc o să vedeţi cîteva poze mobilate (făcute cu mobilul). Vă ţuc.
    PS: trebuie precizat că au fost respectate normele europene, animala nu a suferit prea mult deoarece am anesteziat-o. Cu anestezie romînească, i-am cîntat nani-nani...

    RăspundețiȘtergere